Nieuwe projectleider & ander nieuws over Bodegraven Noord

30 april 2021 - Lees de nieuwe Nieuwsbrief Bodegraven Noord en u bent weer op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.

Lees meer

Inrichtingsplan Meijegraslanden vastgesteld

30 april 2021 - De stuurgroep heeft het inrichtingsplan voor nieuwe natuur in de Meijegraslanden vastgesteld. De afgelopen jaren is hierover intensief met de omgeving gesproken. Het plan is naar aanleiding van die gesprekken op diverse onderdelen aangepast.

Lees meer

Nieuwsbrief Westveen: schetsontwerp is klaar

30 maart 2021 - Het schetsontwerp voor de nieuwe natuur in Westveen is klaar. Wat daar in staat, en wat er vervolgens mee gaat gebeuren, leest u in de Nieuwsbrief Westveen.

Lees meer

Steinse Groen: nu nóg groener (met filmpje!)

19 maart 2021 – Steinse Groen, het recreatiegebied bij Gouda Goverwelle, is een stuk natuurlijker geworden. Dat werd gevierd met de plaatsing van twee nieuwe informatieborden, die werden onthuld door wethouder Hilde Niezen van Gouda.

Lees meer

Natuurplan Abessinië & Zuidzijderpolder

19 febr, 2021 - Voor Abessinië & Zuidzijderpolder ligt er nu een inrichtingsplan, dat in maart wordt besproken in de raadscommissie van Bodegraven-Reeuwijk. Iedereen wordt uitgenodigd om op deze plannen te reageren.

Lees meer

Tweede Nieuwsbrief Steinse Groen

21 december 2020 - Er wordt NU nieuwe natuur aangelegd in Steinse Groen. Wat gebeurt er precies en waarom gebeurt het ook al weer? Lees er alles over in de tweede Nieuwsbrief Steinse Groen.

Lees meer

Eerst Nieuwsbrief De Bovenlanden

8 december 2020 - In het middengebied van De Bovenlanden worden plannen voorbereid om nieuwe natuur aan te leggen in 2021. Lees er alles over in de eerste Nieuwsbrief De Bovenlanden.

Lees meer

Gouda’s Steinse Groen verwelkomt ijsvogel en otter

23 november 2020 – Het Steinse Groen wordt natuurlijker. Otter en bever zullen zich er thuis voelen, de ijsvogel en de groene glazenmaker zijn er welkom. De werkzaamheden duren van november tot maart.

Lees meer

Nieuwe natuur en recreatie in Ruygeborg

10 juli 2020 – Het is nu duidelijk hoe de natuur en recreatie er in Ruygeborg uit komt te zien. Het Inrichtingsplan is vastgesteld door de Stuurgroep Veenweiden Gouwe Wiericke.

Lees meer

Corona, aanpassing natuurplannen en meer

28 mei 2020 - Hoe blijft het team van Veenweiden Gouwe Wiericke bereikbaar in deze corona-tijd? Waar kan ik (t/m 22 juni) de stukken inzien van de ‘scopewijziging’? Hoe staat het met de projecten? Dat leest u (en nog veel meer) in de nieuwe nieuwsbrief.

Lees meer