Grenswijzigingen natuurzone

7 mei 2020 – Er ligt een voorstel ter inzage (van 11 mei t/m 22 juni) om de grenzen van de natuurzone door Gouwe Wiericke hier en daar te wijzigen.

Lees meer

Bewonersbijeenkomst Abessinië

3 maart 2020 – Wat willen bewoners van Abessinië met de nieuwe natuur in hun polder? Daarover spraken zij in Bodegraven.

Lees meer

Inloopavond Ruygeborg: Van 'jammer' tot 'super!'

20 februari 2020 – “Super! Ga maar snel beginnen!” en “Al het boerenland verdwijnt!” De inloopavond over natuurgebied Ruygeborg II riep emoties op.

Lees meer

20 februari 2020: Inloopavond Ruygeborg

Op 20 februari 2020 wordt het inrichtingsplan gepresenteerd voor natuurgebied Ruygeborg II. Vrije inloop tussen 19.30 en 21.30 uur in De Rank, Reghthuysplein 19 in Nieuwkoop.

Lees meer

Nieuwsbrief 7: kano's, schetsontwerpen, stikstof en meer

19 november 2019 - Hoe staat het met de kanoroute, met de natuur in Ruygeborg, met de onderwaterdrainage? En hoe zit het nou eigenlijk met die stikstofdiscussie? U leest het in Nieuwsbrief nummer 7.

Lees meer

4e Nieuwsbrief Ruygeborg verschenen

6 augustus 2019 - Hoe gaat het inrichtingsplan voor Ruygeborg er uitzien? Lees de ontwikkelingen in de nieuwe nieuwsbrief.

Lees meer

Eerste nieuwsbrief Steinse Groen verschenen!

4 juli 2019 - Hoe zijn wensen van bewoners meegenomen in het ontwerp voor meer natuur in Steinse Groen? Welke bijzondere planten bloeien er nu al? U leest het in de eerste nieuwsbrief Steinse Groen.

Lees meer

Bezoekers en brievenbus

11 april 2019 - In twee projecten in Gouwe Wiericke hebben we het afgelopen jaar omwonenden en geïnteresseerden uitgenodigd voor een inloopavond en een reactie op de plannen. En in Ruygeborg hebben we inmiddels ook gereageerd op alle reacties. U leest erover in de halfjaarlijkse nieuwsbrief.

Lees meer

Reacties op schetsontwerp beantwoord

20 december 2018 - 23 mensen hebben naar aanleiding van het schetsontwerp Ruygeborg een reactie ingediend. Een bundeling van alle reacties én de beantwoording door het project vindt u in de Nota van Beantwoording.

Lees meer

3e nieuwsbrief Ruygeborg verschenen

20 december 2018 - Wat is er het afgelopen jaar gebeurd in Ruygeborg? Lees er alles over in de nieuwe nieuwsbrief.

Lees meer