Eerste nieuwsbrief Steinse Groen verschenen!

4 juli 2019 - Hoe zijn wensen van bewoners meegenomen in het ontwerp voor meer natuur in Steinse Groen? Welke bijzondere planten bloeien er nu al? U leest het in de eerste nieuwsbrief Steinse Groen.

Lees meer

Bezoekers en brievenbus

11 april 2019 - In twee projecten in Gouwe Wiericke hebben we het afgelopen jaar omwonenden en geïnteresseerden uitgenodigd voor een inloopavond en een reactie op de plannen. En in Ruygeborg hebben we inmiddels ook gereageerd op alle reacties. U leest erover in de halfjaarlijkse nieuwsbrief.

Lees meer

Reacties op schetsontwerp beantwoord

20 december 2018 - 23 mensen hebben naar aanleiding van het schetsontwerp Ruygeborg een reactie ingediend. Een bundeling van alle reacties én de beantwoording door het project vindt u in de Nota van Beantwoording.

Lees meer

3e nieuwsbrief Ruygeborg verschenen

20 december 2018 - Wat is er het afgelopen jaar gebeurd in Ruygeborg? Lees er alles over in de nieuwe nieuwsbrief.

Lees meer

Veel reacties tijdens Inloopavond Westveen

26 november 2018 – “Een fantastisch idee.” - “Ik denk graag mee.” – “Leuk plan voor natuur, maar het waterniveau moet veilig zijn voor de bewoners.” – “Het wordt niks.” Zomaar wat reacties tijdens de inloopavond over de natuurplannen voor Westveen.

Lees meer

Inloopavond 26 nov 2018 over natuurplannen Westveen

Op maandag 26 november 2018 is er een inloopavond over de natuurplannen voor Westveen, in Café Beatrix in Woerdense Verlaat, van 19.00 tot 22.00 uur. U kunt vrij inlopen.

Lees meer

Nieuwsbrief 5: springkussens en drainagebuizen

23 oktober 2018 - In de eerste helft van 2018 is er weer veel gebeurd in Gouwe Wiericke, van springkussens en taart tot 450 km aan onderwaterdrainagebuizen.

Lees meer

450 km buizen om bodemdaling en CO2-uitstoot tegen te gaan

30 augustus 2018 - Uniek in Nederland: een hele polder krijgt onderwaterdrainage. In Lange Weide werden door de bestuurders de eerste meters drainagebuis uitgerold.

Lees meer

2e Nieuwsbrief voor Bodegraven Noord is uit

Juli 2018 - Het plan voor inrichting van nieuwe natuur in Bodegraven Noord is gepresenteerd aan de Stuurgroep. Lees hier alles over in de nieuwsbrief.

Lees meer

Plan voor natuurinvulling Bodegraven Noord gepresenteerd

4 juli 2018 - Een voorstel dat de patstelling doorbreekt tussen de gebiedspartijen in Bodegraven Noord. Dat is het plan voor natuurinvulling.

Lees meer