Onderzoeken op locatie in Bodegraven Noord

22 september 2022 - De komende maanden gaan af en toe medewerkers het veld in in Bodegraven Noord. Op de gronden van Natuurmonumenten doen ze onderzoek. Het 1e onderzoek start op 26 september.

Lees meer

2 van de 3 vergunningen Meijegraslanden definitief

19 september 2022 – Eerder dit jaar lagen drie vergunningen ter inzage voor de natuuraanleg in Meijegraslanden. Twee ervan zijn nu definitief.

Lees meer

Lange Weide wordt weidevogelgebied

22 augustus 2022 - Lange Weide wordt ingericht als weidevogelgebied. De werkzaamheden starten nog in augustus en duren tot eind 2022. Lees er meer over in de nieuwsbrief.

Lees meer

Start werkzaamheden Bovenlanden

18 juli 2022 - Deze week beginnen de voorbereidende werkzaamheden voor de aanleg van nieuwe natuur in De Bovenlanden.

Lees meer

Goede gesprekken tijdens inloopavond Bodegraven Noord

24 juni 2022 – De inloopavond over het inrichtingsplan voor natuurgebied Bodegraven Noord leverde veel goede gesprekken op. Zo’n 80 bezoekers kwamen op 21 juni naar de Hollandse Boerderij.

Lees meer

Nieuwsbrief Westveen: plannen, baggeren en waterroofkever

7 juni 2022 - De laatste stand van zaken in Westveen leest u in de nieuwsbrief.

Lees meer

UPDATE - Drie vergunning Meijegraslanden ter inzage

10 juni 2022 - 2e UPDATE - De Ontgrondingenvergunning ligt nu ook ter inzage, tot 11 juli. De Omgevingsvergunning en de Watervergunning lagen al ter inzage.

Lees meer

Nieuwsbrief Abessinië & Zuidzijderpolder

23 mei 2022 - Nadat het concept-inrichtingsplan in 2021 is gepresenteerd, zijn er nog (bescheiden) aanpassingen en aanvullingen gedaan. Lees in de nieuwsbrief hoe het zit.

Lees meer

Nieuwsbrief Ruygeborg: het laatste nieuws

21 maart 2022 - Alle ontwikkelingen in natuur- en recreatieproject Ruygeborg van de afgelopen anderhalf jaar zijn te lezen in Nieuwsbrief nr. 5.

Lees meer

Ter inzage: Omgevingsvergunning Bovenlanden

6 maart 2022 - In De Bovenlanden wordt de komende jaren nieuwe natuur aangelegd. Die nieuwe natuur vraagt onder andere om een omgevingsvergunning. Deze vergunning ligt t/m 7 april ter inzage.

Lees meer